Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ public SEA privind depunerea solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru Elaborare PUZ pentru introducere în intravilan în vederea construirii de centrale electrice fotovoltaice, în localitatea Lechinţa, extravilan, titulari: SC GREEN MOUNTAIN SRL şiSC PV SOLAR ENTERPRISE SRL.

Detalii

Autor: APM Bistriţa-Năsăud,
Adăugat: 2013-02-06 15:20:59
Ultima actualizare: 2013-02-06 15:20:59

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu şi declanşarea etapei de încadrare pentru Elaborare PUZ pentru introducere în intravilan în vederea construirii de centrale electrice fotovoltaice, în localitatea Lechinţa, extravilan, titular: SC GREEN MOUNTAIN SRL şi SC PV SOLAR ENTERPRISE SRL.

Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, în zilele de luni-joi, între orele 9,00 – 15,00 şi vineri între orele  9,00 – 13,00.

Observaţiile/comentariile şi sugestiile se primesc în scris la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, în termen de 18 zile  de la data publicării anunţului.

 

Data afişării anunţului pe site: 06.02.2013


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.