Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Construire fermă piscicolă pentru cresterea păstrăvilor si centru de vânzare în cadrul fermei”, în localitatea Bistrita Bîrgăului, intravilan si extravilan, zona Soimu, comuna Bistrita Bîrgăului, judetul Bistrita-Năsăud, titular: SC SOIMUL BÎRGĂULUI SRL.

Detalii

Autor: APM Bistriţa-Năsăud,
Adăugat: 2014-07-09 14:11:45
Ultima actualizare: 2014-07-09 14:19:12

 

Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Năsăud-anuntă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Construire fermă piscicolă pentru cresterea păstrăvilor si centru de vânzare în cadrul fermei”, în localitatea Bistrita Bîrgăului, intravilan si extravilan, zona Soimu, comuna Bistrita Bîrgăului, judetul Bistrita-Năsăud, titular: SC SOIMUL BÎRGĂULUI SRL.

 

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistrita-Năsăud, din municipiul Bistrita, str. Parcului, nr. 20 si la sediul titularului: SC SOIMUL BÎRGĂULUI SRL, din Susenii Bîrgăului, nr. 307, comuna Prundu Bîrgăului, în zilele de luni-joi, între orele 9,00-15,00 si vineri, între orele 9,00-13,00.

 

Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bistrita-Năsăud.

 

Data afisării pe site: 09.07.2014


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.