Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru ”Modernizare drumuri de interes local în comuna Micestii de Cimpie, judetul Bistrita-Nasaud”, in localitatile Micestii de Cimpie, Visuia si Fintinita, intravilan si extravilan, comuna Micestii de Cimpie, judetul Bistrita-Nasaud, titular: COMUNA MICESTII DE CIMPIE.

Detalii

Autor: APM Bistriţa-Năsăud,
Adăugat: 2019-08-05 13:45:34
Ultima actualizare: 2019-08-05 13:45:34

 

 

Agentia pentru Protecţia Mediului Bistrita-Nasaud-anunta publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Modernizare drumuri de interes local în comuna Micestii de Cimpie, judetul Bistrita-Nasaud”, propus a fi amplasat înlocalitatile Micestii de Cimpie, Visuia si Fintinita, intravilan si extravilan, comuna Micestii de Cimpie, judetul Bistrita-Nasaud, titular: COMUNA MICESTII DE CIMPIE.

 

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistrita-Nasaud, din municipiul Bistrita, str. Parcului, nr. 20 si la sediul titularului: COMUNA MICESTII DE CIMPIE, din localitatea Micestii de Cimpie, str. Principală, nr. 18, comuna Micestii de Cimpie, judetul Bistrita-Nasaud, în zilele de luni-joi, între orele 9,00-15,00 si vineri, între orele 9,00-13,00.

 

Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud.

 

Data afisării pe site: 05.08.2019

 

 


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.