Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul „Modernizare drumuri de interes local în localitatea Rusu Bîrgăului”, propus a fi amplasat înlocalitatea Rusu Bîrgăului, comuna Josenii Bîrgăului,judetul Bistrita-Năsăud, titular: U.A.T. COMUNA JOSENII BÎRGĂULUI.

Detalii

Autor: APM Bistriţa-Năsăud,
Adăugat: 2014-08-27 15:32:02
Ultima actualizare: 2014-08-27 15:32:02

Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Năsăud anuntă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvată, pentru proiectul:„Modernizare drumuri de interes local în localitatea Rusu Bîrgăului”, propus a fi amplasat înlocalitatea Rusu Bîrgăului, comuna Josenii Bîrgăului,judetul Bistrita-Năsăud, titular: U.A.T. COMUNA JOSENII BÎRGĂULUI.

 

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistrita-Năsăud, din municipiul Bistrita, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 si vineri între 9.00-13.00, precum si la următoarea adresă de internet: DECIZIE incadrare UAT COMUNA JOSENII BIRGAULUI -proiect

 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare până la data de:  3.09.2014.

 

Data afisării anuntului pe site: 27.08.2014.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.