Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul: Construire bază de agrement si practicarea sporturilor în aer liber, propus a fi amplasat în localitatea Colibita, intravilan si extravilan, fn, comuna Bistrita Bîrgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular: CIOANCĂ JENICA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ.

Detalii

Autor: APM Bistriţa-Năsăud,
Adăugat: 2013-06-27 08:50:06
Ultima actualizare: 2013-07-02 15:48:50

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului şi cu evaluare adecvată, pentru proiectul: Construire bază de agrement si practicarea sporturilor în aer liber, propus a fi amplasat în localitatea Colibita, intravilan si extravilan, fn, comuna Bistrita Bîrgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, titular: CIOANCĂ JENICA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9,.00-15,.00 şi vineri între orele 9,.00-13,.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbn.anpm.ro/.

 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de:  04.07.2013.

 

Data afişării anunţului pe site: 27.06.2013.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.