Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul: „Alimentare cu apă comuna Micestii de Cîmpie, Satele: Micestii de Cîmpie, Visuia si Fîntînita, judetul Bistrita-Năsăud”, propus a fi amplasat în localitătile Micestii de Cîmpie, Visuia si Fîntînita, intravilan si extravilan, comuna Micestii de Cîmpie, judetul Bistrita-Năsăud, titular: COMUNA MICESTII DE CÎMPIE.

Detalii

Autor: APM Bistriţa-Năsăud,
Adăugat: 2013-11-20 17:34:49
Ultima actualizare: 2013-11-20 17:42:39

Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Năsăud anuntă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si fără evaluare adecvată, pentru proiectul: „Alimentare cu apă comuna Micestii de Cîmpie, Satele: Micestii de Cîmpie, Visuia si Fîntînita, judetul Bistrita-Năsăud”, propus a fi amplasat în localitătile Micestii de Cîmpie, Visuia si Fîntînita, intravilan si extravilan, comuna Micestii de Cîmpie, judetul Bistrita-Năsăud, titular: COMUNA MICESTII DE CÎMPIE.

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9,00-15,00 si vineri între 9,00-13,00, pentru detalii dati clic AICI…..

 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de:  28.11.2013.

 

Data afisării anunţului pe site: 20.11.2013.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.